Prywatny dom seniora
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Dołącz do dyskusji!
- ciechosława1996
Prywatny dom seniora
Post autor: ciechosława1996 »
Witajcie moi drodzy. Chciałabym znaleźć zaufany dom seniora, do którego planuję oddać moją babcię. Jej stan zdrowia wymaga całodobowego monitorowania, na co nie pozwala mi praca i obowiązki. Dobrze znacie Centrum Opieki Familia? Poważnie zastanawiam się nad ofertą właśnie tej placówki.
- tabita84
Re: Prywatny dom seniora
Familia to jedna z nielicznych placówek, której mieszkańcy mają zapewniony transport sanitarny. Posiłki dostarcza tam catering, prowadzone są zajęcia rehabilitacyjne, a opiekę sprawuje doświadczony i wykwalifikowany personel. Szczerze polecam to miejsce.
Post autor: Iryśka »
Jeśli macie w swoim gronie najbliższych seniorów, warto im przekazać, że teraz w aptece doz jest dla nich zniżka, 20% taniej mogą kupić swoje leki, ja myślę, że to całkiem sporo.
Post autor: JanuszŻ »
Prywatnie ale też na NFZ seniorzy mogą przebywać w Nowym Dworze Mazowieckim w "Domu Rodzinnym". Starsze osoby mogą tam liczyć nawet na 1-osobowy pokój z prywatną łazienką, więc warunki bardzo fajne.
Post autor: Żućka »
Też słyszałam o tej promocji w DOZ, faktycznie jest to duży rabat, leki są drogie więc niech seniorzy korzystają.
Post autor: Friś »
Wiecie może do kiedy ta promocja dla seniorów w DOZie obowiązuje? babcia będzie miała sporo leków do wykupienia w tym miesiącu, więc warto byłoby nam podjechać.
Post autor: aniołek »
Moja babcia była ostatnio w piątek i otrzymała zniżkę, pamiętaj tylko żeby być w godzinach 8:00-12:00.Friś pisze: ↑31 sty 2021, 23:32 Wiecie może do kiedy ta promocja dla seniorów w DOZie obowiązuje? babcia będzie miała sporo leków do wykupienia w tym miesiącu, więc warto byłoby nam podjechać.