Potrzebny terapeuta z Warszawy

W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Dołącz do dyskusji!
Awatar użytkownika
Maksymin_96

Potrzebny terapeuta z Warszawy

Post autor: Maksymin_96 »

Witam, chcę zapisać się na terapię uzależnień, ale nie znam żadnej dobrej poradni w Warszawie. Możecie pomóc? Będę wdzięczny.
Awatar użytkownika
erwin-70

Re: Potrzebny terapeuta z Warszawy

Post autor: erwin-70 »

Mnie kiedyś polecono poradniasalomon.pl. Zapiałem się do nich na terapię i nie żałuję. Tak kompleksowej opieki i wsparcia się nie spodziewałem :) Tamtejsi terapeuci mają duże doświadczenie i dokładnie wiedzą, jak postępować z pacjentami. Nic tylko polecać innym.
Awatar użytkownika
alleg

Post autor: alleg »

Głównie osoby uzależnione mają problem z terapią i to im pomocny jest ktoś taki, ale wiem, że to nie jedyny problem. z jakim radzą sobie tacy specjaliści. Niemniej jednak w Forest dobrze jest znać, bo tu pracuje kadra lekarska wykwalifikowana i na pewno każdemu, kto potrzebuje pomocy, pomoże.
Aśka

Post autor: Aśka »

W Warszawie na pewno nie brakuje terapeutów, jednak jeśli mowa o poważnych problemach typu uzależnienie zdecydowanie polecam ośrodek terapii Forest. Moja rodzina jest z Warszawy, ale uzależnienie mojego brata od narkotyków wymagało, by odciął się od swojego otoczenia i w spokoju skupił się na wychodzeniu na prostą. Forest położy jest w malowniczym miejscu nad wodą w Sępólnie Krajeńskim. Brat otrzymał tam bardzo profesjonalną pomoc i teraz widać w nim ewidentną zmianę na lepsze. Polecam! https://osrodek-uzaleznien.pl/
ODPOWIEDZ