leki robione w aptece
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Dołącz do dyskusji!
leki robione w aptece
Post autor: danba »
jak to jest z tymi lekami robionymi w aptece? mieliście okazję kiedyś korzystać? Wasi lekarze przepisują ten rodzaj leków? widziałam, że w DOZ jest taka możliwość i można szybko takie leki zrobić
Re: leki robione w aptece
Post autor: angellika »
nawet niedawno mi rodzinny przepisał na gardło taką płukankę apteczną, w DOZ zrobiłam w 1 dzień, kosztowało to grosze a super sie sprawdziło, poprawa byla błyskawiczna
Post autor: Arleta »
Ja zwykle daję do przygotowania maści w DOZ, wolę takie zrobione w aptece niż gotowce. Są tanie i przede wszystkim skuteczne, bez zbędnych składników. DOZ sprawnie realizuje takie recepty.
Post autor: zosunka »
Miałam kiedyś jakies maści od dermatologa, takie wykonywane w aptece na zamówienie z receptą. Bez problemu w dozie mi je wykonywali. U mnie okazały się bardzo skuteczne
Post autor: Adik »
Ja też chodzę do DOZ z takimi receptami, mają solidne zaplecze do przygotowania leków, szybko realizują takie recepty. Ceny też mają bardzo dobre, więc póki co będę tam chodzi.
Post autor: gruszeczka »
Właśnie słyszałam, że w DOZ można zrealizować taką receptę, myślałam o wyrobieniu maści na zmiany trądzikowe, czy używałyście? Na pewno wyjdzie taniej.
Post autor: byszka »
Dokładnie w DOZie możesz zrealizować receptę na leki recepturowe. Moim zdaniem fajna opcja bo to wychodzi dobrze cenowo, ja często korzystam, doz też szybko realizuję zamówienia.