Cytologia

W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Dołącz do dyskusji!
Awatar użytkownika
pralinka

Cytologia

Post autor: pralinka »

Czy wynik cytologii LSIL powinien niepokoić? Co mogę zrobić żeby go poprawić?
Awatar użytkownika
porzeczkowa

Re: Cytologia

Post autor: porzeczkowa »

Tak, to jest już wynik w którym widać że coś złego zaczyna się dziać z szyjką macicy, biegnj do ginekologa, możesz też kupić żel papilocare i stosować minimum 3 miesiące, bo on zapobiegania ryzyku występowania śródbłonkowych zmian małego stopnia (LSIL) wywołanych przez wirus HPV, oraz leczenie zmian śródbłonkowych wywołanych przez wirus HPV.
Awatar użytkownika
Ronik99

Post autor: Ronik99 »

Nie mam tu wiedzy, bo mnie to mnie interesuje. Mam nadzieję, że inni tu coś pomogą.
Przykro mi, że jestem tym, czym jestem
tirleć

Post autor: tirleć »

czy ktos poradzi na ten problem macie dobrego lakarza
Awatar użytkownika
bluetwilightstorm

Post autor: bluetwilightstorm »

Najlepiej to sie z tym problemem udaj do dr Judyckiej, to jest faktycznie kobieta która zna się na rzeczy, ona przyjmuje w szpitalu mazovia, bardzo fajna lekarka i rzetelna, mi niejednokrotnie pomogła.

legalizacja marihuany w polsce kiedy
mądra

Post autor: mądra »

Ważne jest to, żebyśmy się badały i sprawdzały, co się dzieje z nami. Dlatego też nie powinniśmy w ogóle obawiać się jakichkolwiek problemów, jeśli wciąż badamy się i jesteśmy na bieżąco. Moja mama to zaniedbała i krótko mówiąc, czeka ją rewitalizacja pochwy https://www.elite.waw.pl/rewitalizacja-pochwy-obkurczanie-pochwy w Elite w Warszawie.
Awatar użytkownika
kalinka

Post autor: kalinka »

A czy częste upławy z pochwy są Waszym zdaniem wskazaniem do wykonania cytologii? Jak często powinno się takie badanie wykonywać? W jakim wieku kobieta powinna mieć robioną pierwszą cytologię?
ODPOWIEDZ