Cynk - suplement diety

W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Dołącz do dyskusji!
Awatar użytkownika
renata-94

Cynk - suplement diety

Post autor: renata-94 »

Cześć! Skąd zamawiacie suplementy diety? Mnie zainteresowała oferta sklepu Andromeda. Chciałabym przede wszystkim kupić cynk, którego w mojej diecie jest zdecydowanie za mało. Myślicie, że powinnam go zamówić z tego sklepu?

kyocera fs-c5250dn
Awatar użytkownika
Seweryna_98

Re: Cynk - suplement diety

Post autor: Seweryna_98 »

Skoro już mowa o sklepie Andromeda to mogę polecić Ci suplement Biochelat, czyli połączenie cynku, manganu i magnezu. Ma bardzo korzystną cenę i świetny skład. Medycyna naturalna jest mi bliska i sama często robię zakupy w Andromedzie, bo nie znam lepiej zaopatrzonego sklepu.
żońcia

Post autor: żońcia »

Mam problem ze stawami i kośćmi, który jak wiadomo tak "łatwo" nie przechodzi. Jestem zmuszona jak najszybciej i jak najwięcej podawać białka kolagenowego, bo to on ulega uszkodzeniu i jest po prostu wymiatany z organizmu. Postawiłam na https://mojasilaruchu.pl/wszystko-o-kol ... ment-diety Suplement kolagenowy zamawiam w aptekach internetowych, bo mieszkam w małym miasteczku i nie wszystko mogę dostać w aptece w mojej miejscowości. I wtedy zaglądam właśnie do internetu.
Tośka21

Post autor: Tośka21 »

Tak, to bardzo ważna rzecz. Chodzi w końcu o to, byście jak najskuteczniej podeszli do tego tematu. Kluczem będzie na pewno jak najbardziej racjonalne dopasowanie cynku do Waszych niedoborów. To bardzo ważny aspekt, więc koniecznie zwróćcie na to już teraz uwagę!
ODPOWIEDZ