Ból pięty

W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Dołącz do dyskusji!
Awatar użytkownika
Wit67

Ból pięty

Post autor: Wit67 »

Od jakiegoś czasu towarzyszy mi naprawdę dość spory ból pięty. Uciążliwy szczególnie w czasie dłuższych spacerów czy biegania, do którego postanowiłem wrócić po dłuższej przerwie. Dodam, że nie jest to taki jakby "wewnętrzny" ból, zastanawiam się, czy może być to spowodowane tym, że po prostu zaniedbałem stopy i pięty mi dość mocno pękają? Może trzeba je nawilżyć?
Awatar użytkownika
erka

Re: Ból pięty

Post autor: erka »

Szukasz kompleksowych informacji dotyczących rehabilitacji stopy oraz leczeniaostroga pietowa w Warszawie? Polecam artykuł na bodymove, bo przedstawia różnorodne metody terapeutyczne, takie jak terapia falą uderzeniową, ćwiczenia rehabilitacyjne i zabiegi manualne. Zapoznasz się także z dostępnymi w stolicy specjalistycznymi usługami rehabilitacyjnymi, które pomogą Ci powrócić do pełnej sprawności.
obania89

Re: Ból pięty

Post autor: obania89 »

Moja mama ma problem ze zginaniem jednego palca, ale powiedziała nam o tym niedawno. Wcześniej, jak to ona, ukryła ten fakt. Dlatego dziś zaczęłam szukać rozwiązania i mam coś takiego https://www.modelmed.pl/chirurgia-reki/ ... -sciegien/ na oku. Podobno główny chirurg, dr Matuszewski, ma doświadczenie w leczeniu osób starszych. Wierzę, że w tym względzie mogę mu zaufać. Musimy coś zadziałać.
ODPOWIEDZ