Usługi kosmetyczne Warszawa

Które biuro nieruchomości wybrać? Gdzie znaleźć stolarza? Jaką firmę przeprowadzkową zatrudnić?
Awatar użytkownika
Agata

Usługi kosmetyczne Warszawa

Post autor: Agata »

Hej, jakie warszawskie salony piękności są waszym zdaniem najlepsze? Dużo dobrego słyszałam na temat Beauty Secret. Mają całkiem atrakcyjną ofertę zabiegów. Polecacie się tam wybrać?
Awatar użytkownika
zaira1992

Re: Usługi kosmetyczne Warszawa

Post autor: zaira1992 »

Chodzę na makijaż permanentny do Beauty Secret, ale nie pogardzę też dobrym masażem, który jest rewelacyjny i bardzo odprężający w wykonaniu obsługi salonu. No i ceny nie obciążają kieszeni, także bez mrugnięcia okiem polecam!
kouu

Post autor: kouu »

Ja polecam salon kosmetyczny Si Bella SPA https://www.sibella.pl/oferta/makijaz w Warszawie. Chodziłam tu już kilka razy na makijaż i zawsze wychodziłam z salonu zadowolona, a make up przetrwał całą imprezę, a nawet dłużej. Ich wizażystki umieją malować, podkreślać to, co tego wymaga i chować wszystkie niedoskonałości. Nigdy nie miałam lepiej wykonturowanej twarzy i tak pięknie pomalowanych oczu, jak tam. Podkład mi się nie cakeował, nic mnie nie bieliło na zdjęciach z flashem, polecam.
makijanatija

Post autor: makijanatija »

Jak kupić przyjaciółce, która jest kosmetyczką, odpowiedni prezent z okazji ślubu ? Chcę, żeby to było takim podarunkiem przed, zanim tak naprawdę wżeni się w nową rodzinę. Sprawdzam sobie opcje i zestaw kosmetyków do makijażu wygląda mi dobrze, zwłaszcza z Avonu. A może macie jakiś inny pomysł?
makijanatija

Post autor: makijanatija »

Jak kupić przyjaciółce, która jest kosmetyczką, odpowiedni prezent z okazji ślubu ? Chcę, żeby to było takim podarunkiem przed, zanim tak naprawdę wżeni się w nową rodzinę. Sprawdzam sobie opcje i zestaw kosmetyków do makijażu wygląda mi dobrze, zwłaszcza z Avonu. A może macie jakiś inny pomysł?
ODPOWIEDZ