Obsługa prawna nieruchomości

Które biuro nieruchomości wybrać? Gdzie znaleźć stolarza? Jaką firmę przeprowadzkową zatrudnić?
Awatar użytkownika
rajna_71

Obsługa prawna nieruchomości

Post autor: rajna_71 »

Witajcie. Chciałabym nabyć w końcu swoją pierwszą nieruchomość, ale zanim to nastąpi, wolałabym skonsultować się jeszcze z jakimś dobrym radcą prawnym. Myślałam o Kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Jak sądzicie? Warto?
Awatar użytkownika
Kinga1974

Re: Obsługa prawna nieruchomości

Post autor: Kinga1974 »

To jedna z lepszych warszawskich kancelarii, więc sądzę, że nie warto się dłużej zastanawiać :) Znają się na prawie nieruchomości, inwestycji, ale nie tylko. Mają bogate doświadczenie i ogromną wiedzę, więc ich pomoc jest na wagę złota, dosłownie.
kepiś994

Post autor: kepiś994 »

Taka pomoc specjalistów lub pomoc prawna na pewno będzie mi potrzebna, ponieważ odziedziczyłam nieruchomość i też od razu zainteresował mnie skup udziałów w spadkach , bo wiele na ten temat czytałam. Moja siostra również czymś takim się zainteresowała i spadek też ją dotyczy. Czy może ktoś z Was korzystał z czegoś takiego? Może macie jakieś konkretne opinie w tym temacie?
Gośka33

Post autor: Gośka33 »

Tutaj http://www.migas-adwokat.pl/ masz namiary na kancelarię, w której znajdziesz pomoc. Wiem, że kancelaria Migas oferuje kompleksową obsługę prawną - także w zakresie prawa nieruchomości. Na stronie masz bezpośredni kontakt. Możesz też skorzystać z pomocy prawnej online.
ODPOWIEDZ