Gabinet Rehabilitacji Akademia Ruchu

Które biuro nieruchomości wybrać? Gdzie znaleźć stolarza? Jaką firmę przeprowadzkową zatrudnić?
Awatar użytkownika
żelisław98

Gabinet Rehabilitacji Akademia Ruchu

Post autor: żelisław98 »

Witajcie! Jakie są wasze opinie na temat gabinetu rehabilitacji Akademia Ruchu w Warszawie? Pytam o to, ponieważ lekarz ortopeda zalecił mi zapisanie się na ćwiczenia, a oferta tego gabinetu wydaje się najkorzystniejsza.
Awatar użytkownika
Milena-81

Re: Gabinet Rehabilitacji Akademia Ruchu

Post autor: Milena-81 »

To świetny gabinet, do którego z córką chodzę na rehabilitację dla dzieci. Uważam, że pracujący tam fizjoterapeuci stosują naprawdę skuteczne metody leczenia i mają przy tym świetne podejście do pacjenta zarówno małego, jak i dużego. Nie mogę nie polecić Akademii Ruchu :)
Awatar użytkownika
erka

Post autor: erka »

Świetne opinie ma również fizjoterapia Szczecin :) Ja co prawda nie miałam okazji korzystać z ich usług, ale moja siostra chodziła do nich na wizyty jak miała straszne problemy z bólem kręgosłupa przy ciąży. Bardzo jej pomogli i sobie chwaliła.
kózas

Post autor: kózas »

Ze swojej strony mogę polecić fizjoterapia bemowo. Mają dobrych specjalistów i ciekawe rozwiązania na problemy ruchowe.
Awatar użytkownika
delta

Post autor: delta »

Problemy z kręgosłupem to poważna sprawa. Nie ma sensu czekać, aż coś się samo poprawi, bo moze się to skończyć dla Was niezbyt korzystnie. Najlepiej zrobicie, jeśli wybierzecie dobre i konkretne miejsce do rehabilitacji http://www.rehabilitacje.org/
Awatar użytkownika
Dennis

Post autor: Dennis »

Powrót do pełni sprawności bywa często trudny i wymaga odpowiedniej rehabilitacji oraz czasu. Ja skorzystałem z pomocy świetnego ortopedy Adriana Stępińskiego - https://www.adrianstepinski.com/, dzięki któremu proces rehabilitacji przebiegał bardzo sprawnie i bezproblemowo.
ODPOWIEDZ