Profesjonalna pielęgnacja dłoni

Miejsce dla urodomaniaczek. Rozmawiamy o kosmetykach, sposobach na piękne, zdrowe ciało i nie tylko. Zparaszamy!
Awatar użytkownika
Elena

Profesjonalna pielęgnacja dłoni

Post autor: Elena »

Cześć :) Jeśli zawodowo zajmujecie się stylizacją paznokci, to polecam zwrócić uwagę na markę victoriavynn.com i ich fantastyczne produkty. Mają w ofercie nie tylko lakiery, ale też zdobienia, akcesoria i kosmetyki pielęgnacyjne, czyli wszystko to, co potrzebne w profesjonalnym salonie kosmetycznym. Korzystam z produktów Victorii i mogę śmiało polecić :)
Awatar użytkownika
melorka

Re: Profesjonalna pielęgnacja dłoni

Post autor: melorka »

paznokcie wazna sprawa,ale warto tez dbac o skóre dłoni :) ja od jakiegos czasu stosuje krem do rak z dermofuture z pajeczym jedwabiem :) najlepszy jaki do tej pory mialam i cena super

prawo jazdy o wzrok
Awatar użytkownika
delta

Post autor: delta »

kremy do dłoni na pewno znajdziecie na sklepie www.skin79-polska.pl maja sporo ciekawych propozycji i do tego bardzo fajne produkty maja zwłaszcza jezeli chodzi o skład
Awatar użytkownika
kalinka

Post autor: kalinka »

Raz na jakiś czas warto sobie również pozwolić na profesjonalny manicure w salonie kosmetycznym. Jeśli jesteście z Krakowa, to polecam wybrać się do J'Adore Instytut na Karmelicką 45. Na stronie internetowej https://jadoreinstytut.com/dlonie-i-stopy/manicure/ możecie zapoznać się z ofertą tego miejsca. Jestem przekonana, że będziecie zadowolone ;)
kłika

Post autor: kłika »

bardzo fajny regenerujacy krem do rak mozna teraz dostac z bielendy, jest nowa seria eco nature ;) mi pasuje, dobrze nawilza
Gracjazgracją

Post autor: Gracjazgracją »

Ja strasznie zwracam uwagę na swoje dłonie. Kupuję specjalne kremy, aby nawilżać je odpowiednio każdego dnia. Oprócz tego nie wyobrażam sobie nie mieć hybryd :) od kilku lat nieustannie robię sobie taki manicure u mojej zaufanej kosmetyczki :) na ostatniej wizycie w oko wpadła mi Indigo kolekcja Guilty - świetne kolory!
żana332

Post autor: żana332 »

Ja akurat decyduję się na to, aby chodzić do kosmetyczki, ponieważ wiem, że ona najlepiej zajmie się moimi dłoniami i zawsze są dopielęgnowane

___
Black Friday kosmetyki
Juliś

Post autor: Juliś »

a jakie sa Wasze ulubione marki do robienia hybryd w zaciszu domowym, ja w sumie mam baze i top z indigo, ale sporo kolorków z semilac. Jesli macie jakieś inne sprawdzone marki z dobrym nasyceniem kolorów to z checia poznam, bo niektóre co kupowałam niestety były albo za rzadkie albo trzeba było duzo razy je nakładać
aśka

Post autor: aśka »

a jakieś zabiegi kosmetyczne na stopach możecie polecić?
chciałabym po ciąży kompleksowo zadbać o swoje ciało zapisać się zarówno na peeling cukrowy jaki na wszelkiego rodzaju zabiegi na twarz No i oczywiście na paznokcie interesują mnie także wszelkie zabiegi na dłonie i stopy
Baśka1976

Post autor: Baśka1976 »

Mam już swój wiek (proszę nie pytać i nie dobijać :lol: ) ale mam bardzo zadbane dłonie i cerę trzydziestolatki. Dlaczego? Bo regularnie chodzę od profesjonalnego salonu kosmetycznego https://whitemagicclinic.pl/ i nie oszczędzam na zabiegach. Moje koleżanki z pracy mi zazdroszczą, a i niejeden facet się za mną ogląda. Poza tym bądźmy szczere, zadbane dłonie i piękna cera potrafią zrobić robotę lepszą niż niejedna sukienka :)
rozaa

Post autor: rozaa »

No jak szukacie praktyczny zestaw do manicure - to możecie przykładowo w tym kierunku sprawdzić sobie oferty na facetaria.pl. Tam znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie, co pozwoli wam zadbać o swoje dłonie.

luminarc moka brown
ODPOWIEDZ