Cześć Jeśli zawodowo zajmujecie się stylizacją paznokci, to polecam zwrócić uwagę na markę victoriavynn.com i ich fantastyczne produkty. Mają w ofercie nie tylko lakiery, ale też zdobienia, akcesoria i kosmetyki pielęgnacyjne, czyli wszystko to, co potrzebne w profesjonalnym salonie kosmetycznym. Korzystam z produktów Victorii i mogę śmiało polecić
paznokcie wazna sprawa,ale warto tez dbac o skóre dłoni ja od jakiegos czasu stosuje krem do rak z dermofuture z pajeczym jedwabiem najlepszy jaki do tej pory mialam i cena super
kremy do dłoni na pewno znajdziecie na sklepie www.skin79-polska.pl maja sporo ciekawych propozycji i do tego bardzo fajne produkty maja zwłaszcza jezeli chodzi o skład
Raz na jakiś czas warto sobie również pozwolić na profesjonalny manicure w salonie kosmetycznym. Jeśli jesteście z Krakowa, to polecam wybrać się do J'Adore Instytut na Karmelicką 45. Na stronie internetowej https://jadoreinstytut.com/dlonie-i-stopy/manicure/ możecie zapoznać się z ofertą tego miejsca. Jestem przekonana, że będziecie zadowolone
Ja strasznie zwracam uwagę na swoje dłonie. Kupuję specjalne kremy, aby nawilżać je odpowiednio każdego dnia. Oprócz tego nie wyobrażam sobie nie mieć hybryd od kilku lat nieustannie robię sobie taki manicure u mojej zaufanej kosmetyczki na ostatniej wizycie w oko wpadła mi Indigo kolekcja Guilty - świetne kolory!
a jakie sa Wasze ulubione marki do robienia hybryd w zaciszu domowym, ja w sumie mam baze i top z indigo, ale sporo kolorków z semilac. Jesli macie jakieś inne sprawdzone marki z dobrym nasyceniem kolorów to z checia poznam, bo niektóre co kupowałam niestety były albo za rzadkie albo trzeba było duzo razy je nakładać
a jakieś zabiegi kosmetyczne na stopach możecie polecić?
chciałabym po ciąży kompleksowo zadbać o swoje ciało zapisać się zarówno na peeling cukrowy jaki na wszelkiego rodzaju zabiegi na twarz No i oczywiście na paznokcie interesują mnie także wszelkie zabiegi na dłonie i stopy
Mam już swój wiek (proszę nie pytać i nie dobijać ) ale mam bardzo zadbane dłonie i cerę trzydziestolatki. Dlaczego? Bo regularnie chodzę od profesjonalnego salonu kosmetycznego https://whitemagicclinic.pl/ i nie oszczędzam na zabiegach. Moje koleżanki z pracy mi zazdroszczą, a i niejeden facet się za mną ogląda. Poza tym bądźmy szczere, zadbane dłonie i piękna cera potrafią zrobić robotę lepszą niż niejedna sukienka
No jak szukacie praktyczny zestaw do manicure - to możecie przykładowo w tym kierunku sprawdzić sobie oferty na facetaria.pl. Tam znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie, co pozwoli wam zadbać o swoje dłonie.