Ubrania do jazdy konnej gdzie kupić?

Sport to zdrowie, dlatego tutaj dyskutujemy o aktywności fizycznej i jej wpływie na zdrowie. Lubisz biegać? Jesteś kanapowcem, ale szukasz motywacji do ćwiczeń? Zapraszamy do nas!
Awatar użytkownika
Joasia

Ubrania do jazdy konnej gdzie kupić?

Post autor: Joasia »

Chcesz zakupić odpowiednie i solidnie wykonane ubrania do jazdy konnej? Jeśli tak to koniecznie odwiedź sklep https://salonkonskiswiat.pl/. Zakupisz w nim damską i męską odzież do jazdy konnej.
Awatar użytkownika
loretta

Re: Ubrania do jazdy konnej gdzie kupić?

Post autor: loretta »

Może kiedyś skorzystam, bo córka uwielbia konie.

fjk
Awatar użytkownika
Diffide

Post autor: Diffide »

A może takie sportowe komplety by się sprawdziły - https://valetta.pl/collections/sportowe-komplety ? Ja w nim regularnie trenuje i mi bardzo wygodnie się sprawdzają. Więc do jazdy konnej też wydają się dobre
Awatar użytkownika
Kati

Post autor: Kati »

Dobra jakosc kosztuje jak to mowia.
Awatar użytkownika
aletha.rohan

Post autor: aletha.rohan »

Wpisałam tę frazę w Google i takich sklepów online jest naprawdę wiele.
Alińka

Post autor: Alińka »

Warto zainwestować w wysokiej jakości odzież do jazdy konnej - powinna być solidnie wykonana, wygodna no i bezpieczna. Upadek z takiego konia bywa bardzo bolesny - no ale to się zdarza nawet najlepszym :) Czasem nasz wierzchowiec może odmawiać nam posłuszeństwa. Warto więc zakupić palcaty Służą one do wzmocnienia działania łydki, dosiadu lub skarcenia konia, kiedy ten nie chce wykonywać poleceń.
jeńka123

Post autor: jeńka123 »

Ja mogę polecić świetny sklep z paszą dla koni sklep.boguslawie.pl. Sama kupuje tam paszę dla moich koni i jestem mega zadowolona!
ODPOWIEDZ