Trener na siłowni?

Sport to zdrowie, dlatego tutaj dyskutujemy o aktywności fizycznej i jej wpływie na zdrowie. Lubisz biegać? Jesteś kanapowcem, ale szukasz motywacji do ćwiczeń? Zapraszamy do nas!
Awatar użytkownika
Abraham_98

Trener na siłowni?

Post autor: Abraham_98 »

Siemka wszystkim. Sądzicie, że siłownia z trenerem Poznań to dobre rozwiązanie? Mam na myśli fakt, że planuję mocno się za siebie wziąć, a nie chcę już na samym początku złapać jakiejś kontuzji. Wypadałoby mieć pod ręką jakiegoś specjalistę, prawda? Podzielcie się swoimi doświadczeniami z takimi trenerami.
Awatar użytkownika
marakas

Re: Trener na siłowni?

Post autor: marakas »

No jasne, że dobry pomysł. Zawsze będzie zdrowy dla ciała, więc trzeba korzystać z każdej nadarzającej się okazji by go uprawiać. Ja akurat tego czasu mam mało,dlatego chcę siłownię w domu zrobić i umieścić w niej ergometry wioślarskie i kilka innych urządzeń oraz akcesoriów.

cmentarz dla zwierząt szczecin
Tomuś53

Post autor: Tomuś53 »

Abraham_98 pisze: ↑05 sie 2021, 11:29 Siemka wszystkim. Sądzicie, że siłownia z trenerem Poznań to dobre rozwiązanie? Mam na myśli fakt, że planuję mocno się za siebie wziąć, a nie chcę już na samym początku złapać jakiejś kontuzji. Wypadałoby mieć pod ręką jakiegoś specjalistę, prawda? Podzielcie się swoimi doświadczeniami z takimi trenerami.
Osobiście wole siłownie w domu. Nie lubie chodzić na siłownie dostępne na mieście.
____
siłownia w rzeszowie
Łukasz

Post autor: Łukasz »

Osobiście mogę Wam polecić ofertę sklepu internetowego K-SPORT, gdzie znajdziecie wszelkie sprzęt potrzebny do stworzenia siłowni domowej, w tym np. obciążenia do sztangi . Jest to sklep, którzy cieszy się pozytywną opinią wśród klientów ze względu na wysoką jakość sprzętu w rozsądnej cenie.
ODPOWIEDZ