Muzyka do biegania
Sport to zdrowie, dlatego tutaj dyskutujemy o aktywności fizycznej i jej wpływie na zdrowie. Lubisz biegać? Jesteś kanapowcem, ale szukasz motywacji do ćwiczeń? Zapraszamy do nas!
- Monika-72
Muzyka do biegania
Potrzebna jest mi najlepsza według Was muzyka do biegania. Ja mam wrażenie, że nic ostatnio nie dodaje mi energii, więc szuka czegoś, co mnie natchnie do treningów zimą Czasem aż nie chce się wychodzić z tego ciepłego domu na mróz, ale prawda jest taka, że jak już wyjdę, to lubię biec Może słuchajcie disco polo? Lubię czasem takiej muzyki posłuchać, np. zespół akcent Jakieś nowe hity?
- erka
Re: Muzyka do biegania
Jeśli szukasz firmy, która nie tylko tłoczy płyty, ale również zajmuje się całą logistyką związaną z pakowaniem, wysyłką i dystrybucją cyfrową, to warto zapoznać się z ofertą https://x-disc.pl . Jestem przekonany, że po zapoznaniu się z ich aktualną ofertą będziecie zadowoleni.
siarka organiczna na stawy
siarka organiczna na stawy
Re: Muzyka do biegania
Post autor: ewelonka »
I fajnie... Ja też lubię przy muzyce biegać, bo całkiem inaczej wygląda trening... Ja teraz jednak nad czymś innym główkuję, a dokładnie ciekawi mnie jakie buty do biegania po asfalcie najlepiej sobie kupić? Co radzicie?