Ważne elementy wyprawki
Masz pytanie? Szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Delia88
Ważne elementy wyprawki
Hejka. Jak w waszych oczach powinna wyglądać odpowiednio skompletowana wyprawka dla niemowlaka? Kiedy ja kupowałam poszczególne elementy, towarzyszyła mi w tym lista potrzebnych produktów, dzięki czemu o niczym nie zapomniałam. Korzystnie jest też zamówić wszystkie produkty w jednym miejscu, zgadzacie się? Opiszcie swoje doświadczenia w tym zakresie 

Re: Ważne elementy wyprawki
Post autor: allegó »
W sumie różne sprawy można ogólnie porobić, ale wydaje mi się, że najlepszymi możliwościami to są takie sprawy, które pomagają transportować dziecko. I przykładowo to właśnie takie nosidełka są ogólnie potrzebne. Na pewno o tym wiedzieliście i jeśli już, to w Colibro szukajcie.
Post autor: GośkaW »
Przede wszystkim pieluchy, tego zawsze dużo schodziDelia88 pisze: ↑07 sie 2021, 16:15 Hejka. Jak w waszych oczach powinna wyglądać odpowiednio skompletowana wyprawka dla niemowlaka? Kiedy ja kupowałam poszczególne elementy, towarzyszyła mi w tym lista potrzebnych produktów, dzięki czemu o niczym nie zapomniałam. Korzystnie jest też zamówić wszystkie produkty w jednym miejscu, zgadzacie się? Opiszcie swoje doświadczenia w tym zakresie![]()

Post autor: katarzyna1 »
A co z rozszerzaniem diety malucha? Ja od czwartego miesiąca wdrożyłam jednoskładnikowe przeciery owocowe i warzywne marki HiPP. Polecam serię Pierwsza Łyżeczka, są to produkty ekologiczne z certyfikatem BIO, bez dodatku cukru. Można je kupić na przykład w Lidlu.
Post autor: wodna12 »
Warto również pamiętać o akcesoriach takich jak nożyczki dla niemowląt. Jest to często zapominana rzecz przy kompletowaniu wyprawki, a niezwykle potrzebna już od narodzin.