Pogrzeb

Masz pytanie? Szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
given

Pogrzeb

Post autor: given »

Czy macie może jakieś sprawdzone zakłady pogrzebowe, czy firmy kamieniarskie, które możecie polecić? Sami byliśmy kiedyś w takiej sytuacji, że nie wiedzieliśmy gdzie się udać, po tym, jak zmarła nasza babcia, podobnie było ze zrobieniem jej pomnika, byliśmy po prostu w kropce. Na szczęście dobrze trafiliśmy, bo skorzystaliśmy z usług pracowni kamieniarskiej Grzelińscy https://www.pracowniakamieniarska.pl/kontakt w Rożno-Parcelach. Oni zajęli się wykonaniem trwałego, eleganckiego pomnika, wszystkie informacji umieścili odpowiednio, bardzo dobrze się spisali. Są to ludzie godni polecenia.
coanna

Re: Pogrzeb

Post autor: coanna »

Co do firmy kamieniarskiej, to nie bardzo, bo prochy mojej babci w urnie zostały złożone w kolumbarium, ale mogę ci polecić bardzo dobry zakład pogrzebowy, z którego usług w zakresie pochówku i kremacji korzystałam. To Hades w Lublinie, tam pomogli mi poradzić sobie z załatwieniem formalności w ZUSie, zajęli się transportem ciała babci, jej kremacją, organizacją świeckiej ceremonii pogrzebowej, no wszystkim. Ich pomoc była nieoceniona, a przy tym nie wydałam fortuny na ich usługi, co mocno doceniam.
pestkaa

Post autor: pestkaa »

Skoro jesteśmy też przy takim temacie, to możecie tutaj https://calvarianum.eu/zasilek-pogrzebo ... o-uzyskac/ poczytać sobie na temat tego - jak załatwić zasiłek pogrzebowy? Na co można liczyć? Ile on wynosi i inne podstawowe rzeczy się w tym kierunku dowiecie...
wandaća

Post autor: wandaća »

Czasami to, co wydaje się niemożliwe do znalezienia, jest tuż pod ręką. Jeśli szukasz idealnego nagrobka dla bliskiej osoby, nagrobki online to miejsce, gdzie Twoje marzenia stają się rzeczywistością. Odkryj szeroki wybór i stwórz niepowtarzalny pomnik
Łukasz

Post autor: Łukasz »

Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego zakładu kamieniarskiego Granmur - nagrobki Kraków . Warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy.
ODPOWIEDZ