Mleko dla niemowląt
Masz pytanie? Szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Celestia-72
Mleko dla niemowląt
Post autor: Celestia-72 »
Jakich marek mleka dla niemowląt kupujecie najczęściej? Ja odkryłam ostatnio świetne mleko następne Nuppi Gold 2. Skład ma naprawdę dobry i wcale dużo nie kosztuje. Może ktoś z was karmił już nim swojego malucha? Jakie macie opinie?
- monry
Re: Mleko dla niemowląt
Bardzo ważną kwestią jest faktycznie to, aby nasz maluszek się właściwie rozwijał poprzez jedzenie, spanie oraz spacery. Z całą pewnością ja mogę każdemu polecić przeczytanie fajnego wpisu https://whisbear.com/pl/blog/hartowanie ... u-7-zasad/ gdzie bardzo dokładnie opisano kwestię hartowania niemowlaka w czasach smogu.
Post autor: weża »
mój maluszek pije mleko Bebilon, to był dobry wybór maluszek je dobrze toleruje mleko kupuję zazwyczaj stacjonarnie w DOZ, tam jest najtanjiej _____________________________________________________________________________________________________________________________________
Post autor: róża3 »
Przyznam, że w moim przypadku były duże problemy z laktacją. Nie mogłam karmić piersią dlatego musiałam przejść na mleko początkowe. Synek dostawał mleko HiPP Combiotik już w szpitalu więc zdecydowałam się właśnie na tego producenta i jestem bardzo zadowolona.
- kalinka
A skoro już mowa o niemowlakach, to co używacie na ciemieniuchę? Możecie polecić jakieś produkty? Udało mi się jak na razie znaleźć jakiś specjalny krem w ofercie marki Mustela na stronie internetowej https://www.mustela.pl/ciemieniucha. Czy ktoś z Was miał z tym produktem już styczność?
Post autor: magma »
dla swojego synka kupuję mleko Bebilon Profutura, już od dłuższego czasu jest na tym mleku i wszystko jest w jak najlepszym porządku, mały się dobrze najada, mleko kupuję w DOZ
Post autor: jamniczka »
Mój synek też jest na Bebilonie i super nam się sprawdza, mleko też idealne na dzieci z alergią. W DOZie faktycznie można dostać w dobrej cenie, szczególnie stacjonarnie.
Post autor: raszka »
To prawda, Bebilon to bardzo jakościowe mleko, nam też świetnie się sprawdza, kupuje stale w DOZie stacjonarnie bo tam mimo wszystko wychodzi najtaniej.
Post autor: muminka »
Nam też się bardzo fajnie sprawdza, nie było dane karmić mi piersią więc też synek jest na Bebilonie, fajnie nam się sprawdza, rośnie zdrowo, kupujemy w doz bo tam jest najtańsze.
Post autor: kirra »
Wiadomo sprawa - mleka modyfikowane dla dzieci to ważna sprawa, dlatego ich jakość jest bardzo ważna. Tak samo, jak wybór odpowiedniego miejsca do tego typu zakupów... Ja ostatnio znalazłam sklep Hello Smart , który jest skierowany dla dzieci i można tam znaleźć pełnowartościowe mleka modyfikowane od sprawdzonych producentów.
Post autor: detallinda »
Nie mogę się zdecydować na odpowiednie karmienie, czy dbanie o zdrowie mojego maluszka, a jak słucham porad mam, to aż mi się płakać chce, bo czuję jeszcze większą dezorientację. W związku z czym tutaj https://venus-and-mars.com/przeziebieni ... e-malucha/ sprawdzam porady. Są właściwe?