klej do butów
Masz pytanie? Szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
klej do butów
Post autor: męrka »
Czy ktoś z was kleił kiedyś buty?? Czym to dobrze zrobic? Znacie klej tadam? _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Re: klej do butów
Post autor: wiśnia »
znam, już kilka razy sklejałam rozklejone noski, nawet podeszwę, tadam bardzo dobrze trzyma, jest gęsty i samo klejenie jest super prostemęrka pisze: ↑27 cze 2021, 19:52 Czy ktoś z was kleił kiedyś buty?? Czym to dobrze zrobic? Znacie klej tadam? _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Post autor: męrka »
gdzie ten klej można kupić?? Szukałam szukałam i nicwiśnia pisze: ↑14 lip 2021, 8:58znam, już kilka razy sklejałam rozklejone noski, nawet podeszwę, tadam bardzo dobrze trzyma, jest gęsty i samo klejenie jest super prostemęrka pisze: ↑27 cze 2021, 19:52 Czy ktoś z was kleił kiedyś buty?? Czym to dobrze zrobic? Znacie klej tadam? _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Post autor: oętadam »
Witam! Męrka, klej TADAM® znajdziesz w wielu punktach handlowych. Jest dostępny m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, spożywczych i sklepach elektrycznych. Szukaj go także przy kasach w marketach.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: wokła »
jak ten klej przechowywać żeby nie zasechł ?? Chcę skleić kilka paroętadam pisze: ↑28 lip 2021, 20:38 Witam! Męrka, klej TADAM® znajdziesz w wielu punktach handlowych. Jest dostępny m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, spożywczych i sklepach elektrycznych. Szukaj go także przy kasach w marketach.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl