Medycyna estetyczna - czy warto?

Polecamy najlepsze strony, sklepy online, blogi, serwisy aukcyjne.
0didżej0

Medycyna estetyczna - czy warto?

Post autor: 0didżej0 »

Może się tak zdarzyć że nie czujemy się dobrze w swoim ciele i najchętniej zmienilibyśmy w sobie parę drobiazgów. Medycyna estetyczna cały czas się rozwija i daje nowe możliwości. Takie zmiany pozwalają nam pozbyć się kompleksów i lepiej zaakceptować swoje ciało. Polecam skontaktować się z chirurgiem plastycznym w Krakowie.
Żerka55

Re: Medycyna estetyczna - czy warto?

Post autor: Żerka55 »

A ja rozważam wykonanie zabiegu laserem fotona 4d tzw. endolifting twarzy w klinice pod Poznaniem Mediclaser.pl gdzie jak się dowiedziałam mają sprawdzonych specjalistów i sprawdzone urządzenia. Przekonuje mnie w tym zabiegu przede wszystkim to, że jest całkowicie nieinwazyjny i bezpieczny. Pobudza produkcję kolagenu, dzięki czemu dochodzi do wypełnienia bruzd bez stosowania wypełniaczy, tzw. "lifting bez skalpela". :) Może któraś z Was już korzystała?
aśka

Re: Medycyna estetyczna - czy warto?

Post autor: aśka »

No pewnie, że warto korzystać z medycyny estetycznej i sama to robię. Człowiek się starzeje i skóra na mojej twarzy zaczęła wiotczeć. Po konsultacji w klinice https://bienkowscyclinic.pl/ zaczęłam terapię laserem Enlighten, który zredukował wiotkość mojej skóry, dzięki czemu stała się jędrna :)
ODPOWIEDZ