jakie nutridrinki?

Wszystko o gotowaniu, przepisach, dietach i restauracjach.
gryfka

jakie nutridrinki?

Post autor: gryfka »

Możecie polecić jakieś dobre nutridrinki dla starszej osoby? fajnie by było jakby były dostępne w dozie bo tą aptekę mam w okolicy, jaki smak najlepiej smakuje
bassia

Re: jakie nutridrinki?

Post autor: bassia »

wiem że na pewno w DOZ jest duży wybór produktów tego typu, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego, zresztą w aptece też podpowiedzą jaki produkt wybrać
Gość

Post autor: Gość »

W doz mają rzeczywiście bardzo dobry wybór nutridrinków. Ja kupuję tam Fresubin, są w dobrej cenie i z bardzo dobrym składem, ale najlepiej wybrać się osobiście, na miejscu doradzą co wybrać
gryfka

Post autor: gryfka »

byłam w doz i kupiłam kilka różnych rodzajów nutridrinków, na szczęście smakowo podeszły i teraz 1-2 posiłki dziennie zastępujemy taką żywnością,dzięki temu mozna w sumie w łatwy sposób wzbogacić dietę
tratka

Post autor: tratka »

Stacjonarnie w DOZ jest najlepszy wybór nutridrinków, zawsze też ktoś może doradzić, są różne rodzaje w zależności od schorzenia, różne smaki do wyboru.
dureszka

Post autor: dureszka »

A to nie wiedziałam, że stacjonarnie w DOZ dostanę nutridrinki, muszę tam zajrzeć, dawno byłam w DOZ, pewnie mają sporo nowości, a ceny to w sumie zawsze mieli dobre.
laurka88

Post autor: laurka88 »

Faktycznie takie dopełnienie żywienia nutridrinkami przy chorobie to bardzo dobry pomysł. My kupujemy w DOZie tam w sumie znalazłam najtaniej stacjonarnie.
Baldina

Post autor: Baldina »

Też kupuję nutridrinki w DOZie. I to nie tylko dlatego, że właśnie tę aptekę mam najbliżej domu. Po prostu mają też zdecydowanie najlepsze ceny. (i to z tego co mi wiadomo nie tylko na nutridrinki)
ODPOWIEDZ