Szycie, czyli nowe hobby
Rozmowy o modzie, sklepach odzieżowych, tym, co modne w najnowszym sezonie. Inspiracje, pomysły, porady.
- petra_86
Szycie, czyli nowe hobby
Cześć! Niedawno odkryłam w sobie pasję do szycia i muszę przyznać, że całkiem dobrze mi to idzie. Jak to u was wygląda? Lubicie szyć czy raczej was to nie interesuje? Skąd zamawiacie tkaniny i dodatki krawieckie?
- Irmina-75
Re: Szycie, czyli nowe hobby
Też lubię szyć! To świetna sprawa, bo możesz stworzyć coś, co będzie Ci pasować od a do z. Jeśli chodzi o tkaniny, to zamawiam je ze sklepu pinsola.pl. Mają tam najlepsze ceny i bardzo duży wybór wzorów i kolorów. Jakość też jest bez zarzutu
- marcinekPL
- Kontakt:
Post autor: marcinekPL »
Nie przekonuje mnie to. Preferuję filmy i seriale online za darmo, gdyż nie lubię płacić
- Andrzej Sienkiewicz
Post autor: Andrzej Sienkiewicz »
Chciałabym Wam polecić bloga, na którym jest mnóstwo nowości na tematy kobiece: moda, zdrowie, przepisy kulinarne i wiele więcej. https://kolezanka.com/
Post autor: maryśka »
Szycie to nie taka straszna sprawa. Ja właśnie znalazłam maszyny do szycia , jakiś czas temu i teraz postanowiła zakupić profesjonalnego dla siebie. Mam w domu małą maszynkę i na niej już praktykowałam. Także nie powiem co całkiem fajne udało mi stworzyć niekiedy projekty.
Post autor: zależy09 »
Zawsze chciałem zagrać coś więcej. Wiele zależy od ilości graczy, z którymi grasz w LoL. A kto teraz może odnieść większy sukces niż posiadacze kont do gier online? Więc otworzyłem klub graczy odnoszących sukcesy - https://pl.egamersworld.com/lol/matches. Komunikuj się z graczami, którzy odnieśli sukces, rób tak samo dobrze jak ci, którzy odnieśli sukces, graj z graczami, którzy odnieśli sukces - formuła sukcesu jest dla mnie teraz niezaprzeczalna.