[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 214: Undefined array key "FORUM_NAME" Projekt strony www - gov.edu.pl
Czy ktos z was potrafilby stworzyc projekt dla strony www? a moze macie jakas firme sprawdzona, ktora sie zajmuje tworzeniem witryny online? mozecie cos polecic?
ja w ogole nie ogarniam takich rzeczy, nie moja bajka... ale firme moge polecic https://home.pl/tworzenie-stron-internetowych/ wlasnie oni stawiali moja strone,pelna profeska
Mam kilka stron internetowych, zaczynałem od Joomli, warto poświęcić trochę czasu i samemu się pobawić. Teraz preferuje strony Wordpress, ale warto podejść do tematu profesjonalnie.
Z tego, co się orientuję, to takie projektowanie stron www oferuje również firma ENITEO, której oferta dostępna jest na stronie internetowej eniteo.pl. Na zaprojektowanych przez nich stronach może się znajdować dowolna ilość podstron, strony są oczywiście dostosowane do urządzeń mobilnych - to w dzisiejszych czasach bardzo ważne.