Finanse i rachunki w firmie

Jak dbać o finanse? Rozmawiamy o księgowości, pracy w biurze, prowadzeniu przedsiębiorstwa.
Awatar użytkownika
Agrypin_95

Finanse i rachunki w firmie

Post autor: Agrypin_95 »

[color= rgb(0, 0, 0);]Kto w waszej firmie zajmuje się finansami i rachunkowością? Zatrudniacie kogoś na etacie czy korzystacie z pomocy biura rachunkowego? Ja właśnie zastanawiam się nad nawiązaniem współpracy z[/color] panex.com.pl.
Awatar użytkownika
Kamira_92

Re: Finanse i rachunki w firmie

Post autor: Kamira_92 »

Sama chyba nie dałabym rady z tymi wszystkimi umowami, rachunkami. Dlatego zajmują się tym ekipa z panex.com.pl. Szczerze polecam współpracę z nimi, bo są skrupulatni i wnikliwi, więc nic im nie umknie. Porządek w papierach gwarantowany :)
Awatar użytkownika
Joanna179

Post autor: Joanna179 »

U nas wszystko przekazane jest lokalnej księgowej. Mam do niej pełne zaufanie. Poza tym sama już tego nie byłam w stanie dopilnować
derdą

Post autor: derdą »

W sumie doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że finanse w firmie to coś, co może sprawiać problemy, ale jeśli wcześniej nie będziecie mogli sobie poukładać finansów osobistych, to nie wydaje mi się, żebyście poradzili sobie z firmowymi. Jednak jest na te pierwsze sposób. Poczytajcie: https://finansowy.expert/finanse-osobis ... prowadzic/ .
ODPOWIEDZ