Czy ktoś z Was uczy, uczył się języka chińskiego? Od dawna myślę o tym, żeby zapisać się na taki kurs i obiecałam sobie, że w nowym roku w końcu to zrobię. Przeglądając informacje i opinie w internecie trafiłam na stronę https://nihao.com.pl - podobno to największa szkoła języka chińskiego w naszym kraju. Znacie ją? Jeśli ktoś z Was się tam uczył, to fajnie, jakby podzielił się opinią.
Powiem tak, każdy, kto chce się w naszym kraju uczyć tego języka na pewno słyszał o szkole Nihao. Mają najlepsze kursy chińskiego tak więc nie ma co się zastanawiać, tylko zapisuj się na kurs.
Dobrze, że przy tym co się dzieje teraz na świecie można zrobić kurs online. Nie trzeba rezygnować z nauki ze względu na sytuację. Super. Tym bardziej że kursy są wysokiej jakości.
Ze swojej strony serdecznie polecam NIHAO. Wprawdzie nie miałam okazji korzystać z żadnych ich kursów, ale może wszystko przede mną. Jednak kilkukrotnie zlecałam im tłumaczenie dokumentów, zawsze wszystko wykonane dokładnie i na czas.
Tak, własnie jeśli kursy języka chińskiego to tylko w Nihao. Pełen profesjonalizm, otwarci na ucznia, bogata oferta - zarówno kursy online, grupowe (stacjonarne) i indywidualne. Dlatego każdy znajdzie coś dla siebie.
W ofercie Nihao mają też tłumaczenia tatuaży, co moim zdaniem jest naprawdę świetnym pomysłem, bo przecież nie chodzi o to, żeby wytatuować sobie "chińskie znaczki", ale żeby coś znaczyły. Po wielu dobrych opiniach planuję też zapisać się do nich na kurs językowy.
Bardzo polecam te kursy. Miałam okazję korzystać z kursu dla dorosłych, ale w ofercie mają też kursy chińskiego dla dzieci lub nawet lekcje indywidualne - cechuje ich profesjonalne podejście do ucznia. A wiadomo, że jesli chodzi o naukę języka, to najlepiej zacząć uczyć się jak najwcześniej.
Dobrze, że jest coś takiego jak tłumaczenia tatuaży, podobają mi się chińskie napisy, ale nie znam tego języka. Nie chciałabym mieć wytatuowanego napisu pod tytułem: kurczak w pięciu smakach. Korzystając z usług firmy nihao wiem dokładnie co oznaczają określone znaki.
Cieszę się, że zajmują się również czymś takim jak tłumaczenia ustne, kilkukrotnie w firmie mieliśmy okazję korzystać już z ich pomocy w tym zakresie. Polecam Nihao.
Najlepsza szkoła językowa. Wielki plus za to, że mają w ofercie językowe kursy online, co jest ważne, szczególnie teraz, w tym trudnym, pandemicznym okresie.
Od dawna marzyłam o tym, żeby zapisać się na kurs chińskiego i postanowiłam, że w tym roku w końcu uda mi się zrealizować to marzenie. Wiele osób polecało mi właśnie szkołę Nihao, więc zdecydowałam się właśnie na nich.
Ja bardzo sobie chwalę tłumaczenia pisemne, tłumaczeniami zajmują się rodowicie Chińczycy, więc mam pewność, że są dobrze zrobione. Zamawiałem takie tłumaczenie dotyczące korespondencji biznesowej i opakowań, ulotek informacyjnych. Polecam.
Ta nazwa, Hihao, obiła mi się kilkukrotnie o uszy, wiele osób mówiło, że to najlepsza szkoła języka chińskiego, dlatego jeśli szukałam odpowiedniego kursu, zapisałam się właśnie do nich. Mają fajne podejście do nauczania języka.
Jest też do wynajęcia lektor list dialogowych, do reklam, bajek, z różnymi dialektami: mandaryńskim, kantońskim itp. Świetna sprawa. Lektorami są rodowici Chińczycy którzy od lat mieszkają w Polsce. Bardzo polecam.
Ta nazwa, Nihao, obiła mi się kilkukrotnie o uszy, wiele osób mówiło, że to najlepsza szkoła języka chińskiego, dlatego jeśli szukałam odpowiedniego kursu, zapisałam się właśnie do nich. Mają fajne podejście do nauczania języka.