Smart Kid Belt
Wszystko o dzieciach, wychowaniu, szkole, zabawkach. Jaki prezent kupić dla malucha? Jak przetrwać bunt dwulatka? W jaki sposób postępować z nastolatkiem?
Smart Kid Belt
Post autor: Wróblewska »
Spotkałam się z takim produktem jak Smart Kid Belt. Pierwsze wrażenie - ciekawe podejście. Coś innego niż podstawka. Patrzę na to z perspektywy przewozu starszaka do szkoły. Wydaje mi się, że to rozwiązanie jest dużo lepsze niż właśnie taka podstawka. Co myślicie? Ktoś używa?
Re: Smart Kid Belt
Post autor: Miłoszewski »
Tak, używam. Całkiem fajne rozwiązanie. Moim zdaniem idealnie się sprawdzi w takim przewozie o jakim piszesz. Jest trochę testów w necie dotyczących tego pasa. I wypada w nich całkiem pozytywnie.Wróblewska pisze: ↑11 paź 2021, 15:39 Spotkałam się z takim produktem jak Smart Kid Belt. Pierwsze wrażenie - ciekawe podejście. Coś innego niż podstawka. Patrzę na to z perspektywy przewozu starszaka do szkoły. Wydaje mi się, że to rozwiązanie jest dużo lepsze niż właśnie taka podstawka. Co myślicie? Ktoś używa?
upadłość konsumencka łódź
Post autor: Jabłońska »
Mega rozwiązanie. I do tego bardzo bezpieczne. Jest kilka testów, które to potwierdzają. Szczególnie zagranicznych. Co prawda jest też spory hejt na ten produkt, ale bardzo niezasadny. Jest artykuł na BRD24 o tym, jak to branża fotelikowa kombinuje z wynikami testów, by ich było na górze. Po przeczytaniu to włosy na głowie same stają. Aż dziw, że pewne, znane instytucje robią takie przekręty.
Post autor: Orłowski »
No niestety wielu ufa takim instytucjom. A patrząc na historie to niektóre mają za sobą dziwne wpadki. ADAC czy EuroNCAp też miewały dziwne przypadki i podejście do samych testów. Czasami zaskakujące jest to, ze producenci niemieccy są tam lepiej traktowani. Tak to bywa niestety. A masz gdzieś link do tego artykułu na BRD?Jabłońska pisze: ↑13 paź 2021, 14:59 Mega rozwiązanie. I do tego bardzo bezpieczne. Jest kilka testów, które to potwierdzają. Szczególnie zagranicznych. Co prawda jest też spory hejt na ten produkt, ale bardzo niezasadny. Jest artykuł na BRD24 o tym, jak to branża fotelikowa kombinuje z wynikami testów, by ich było na górze. Po przeczytaniu to włosy na głowie same stają. Aż dziw, że pewne, znane instytucje robią takie przekręty.
Post autor: Marianna3 »
Smart Kid Belt to must-have dla każdego rodzica, któremu zależy na bezpieczeństwie swojego dziecka w samochodzie. Adapter do pasów jest wygodny i łatwy w użyciu, a dodatkowo zapobiega przesuwaniu się pasa. Polecam zapoznać się z artykułem na https://www.hejto.pl/wpis/jak-urzednicy ... ynku-smart i dowiedzieć się, jak koncerny próbowały wyeliminować Smart Kid Belt z rynku.