Wymiana okien Szczecin
Poruszamy tu tematy związane z organizacją, sprzątaniem i urządzaniem domu. Zapraszamy do dyskusji.
- tina1966
Wymiana okien Szczecin
Hejka. Zdecydowaliśmy z mężem, że kiedy zrobi się ciepło, wymienimy okna w naszym domu. Ciekawą ofertę ma według nas firma twoje-okna.szczecin.pl. Czy mieliście okazję korzystać z ich usług? Jak wrażenia?
- gracjana_67
Re: Wymiana okien Szczecin
Post autor: gracjana_67 »
Jeśli liczycie na solidne okna, to firma Twoje Okna wam takie zaoferuje. Mnie montowali też żaluzje plisowane, z czym poradzili sobie bez najmniejszego problemu. Według mnie są numerem jeden i szczerze ich polecam.
Post autor: jaś »
a czy w tych firmach są internorm okna? Słyszałem, że ta firma austryjacka jets bardzo dobra i ma jakiś specjalny system, który odpowiednio reguluje wilgoć w domu. Czy to w ogóle prawda? Z drugiej teraz są takie technologie, że chyba nic mnie nie zdziwi
Post autor: ą123ola »
A może tak naprawdę okna wcale nie wymagają wymiany? Często wymieniamy okna, które są całkowicie zdatne do użytkowania, zamiast po prostu odpowiednio je wyregulować. Warto poczytać o tym jak powinna wyglądać regulacja okien pcv - https://www.dako.eu/pl/blog/krok-kroku- ... c-okno-pvc i dopiero jak to nie pomoże, decydować się na ich wymianę