osprzęt elektroinstalacyjny

Poruszamy tu tematy związane z organizacją, sprzątaniem i urządzaniem domu. Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
Danuta832132

osprzęt elektroinstalacyjny

Post autor: Danuta832132 »

Jakiej marki osprzęt elektroinstalacyjny polecacie kupić?
Awatar użytkownika
Zegarmistrz

Re: osprzęt elektroinstalacyjny

Post autor: Zegarmistrz »

U mnie wszystkie w domu włączniki i gniazdka sa marki Ospel. Jestem bardzo zadowolony z ich jakości, z montażem też nie było problemów. A wybór wzorów i kolorów ogromny.
Martuśka

Post autor: Martuśka »

Ja z doświadczenia polecam osprzęt firmy legrand. Mają produkty bardzo wysokiej jakości i w stosunkowo niskich cenach. Mam je już długo w domu i nic się z nimi nie dzieje, nie łamią się, nie żółkną, a jak ostatnio patrzyłam, to teraz mają super nowoczesne wzory, takie idealne do wnętrz w bieli.
Frąckowiak

Post autor: Frąckowiak »

Jeśli mówimy o dobrym osprzęcie, to tylko firma Schneider https://osprzet-sklep.pl/schneider-electric-m-16.html. Jakość, której nie można nic zarzucić plus eleganckie wzornictwo i nic więcej nie trzeba. Oczywiście można znaleźć w marketach jakieś tanie ramki nieznanych producentów, ale nie mamy pewności, czy za kilkanaście miesięcy nie pękną, albo czy nie zżółkną, a Schneider to lata doświadczeń i wielu zadowolonych klientów. Moim zdaniem lepiej zapłacić nieco więcej, ale mieć spokój przez wiele lat.
ODPOWIEDZ