Meble kuchenne na wymiar
Poruszamy tu tematy związane z organizacją, sprzątaniem i urządzaniem domu. Zapraszamy do dyskusji.
- Bronislawa1973
Meble kuchenne na wymiar
Post autor: Bronislawa1973 »
Widział ktoś z was ofertę mebli na wymiar Janas? Kojarzycie w ogóle tego producenta? Jestem ciekawa, jakie macie opinie na temat jakości ich wyrobów. Mnie ich design bardzo się podoba, ale chcę się też upewnić, że jakość jest odpowiednia.
- celestia1980
Re: Meble kuchenne na wymiar
Post autor: celestia1980 »
Od producenta Janas zdecydowałam się zamówić meble do łazienki, ale szybko zorientowałam się, że mogę dokupić też meble do salonu i kuchni, bo jakość tych wyrobów jest naprawdę wysoka, a design ciekawy i nowoczesny. Ja jestem zadowolona, dlatego polecam:)
Post autor: Patiśka »
Również chętnie się dowiem. Wrzućcie kilka swoich propozycji. Zawsze wybieram sprawdzone oferty. Mile widziane będą także sklepy z wyposażeniem kuchennym. Remont będę mieć dopiero za kilka miesięcy, ale chcę się już porozglądać za sklepami. Mogę być oczywiście sklepy internetowe.
Post autor: Miiśka »
Dobrze robisz, że szybciej się rozglądasz. Ja wybierałam wszystko na ostatnią chwilę i kosztowało mnie to zbyt dużo stresu. Uratowała mnie przyjaciółka. Przyniosła wino i kilka propozycji
Razem wybrałyśmy meble i wyposażenie do kuchni. Zajrzyj sobie do sklepu Indelo. Mają bardzo duży wybór artykułów kuchennych.

Post autor: Małgo_mar »
U mnie bardzo dobrze się sprawdzają modułowe meble kuchenne. Z serii pojedynczych szafek dopasowałam sobie wszystko idealnie pod wymiar. Pomimo, że to zwykła kuchnia z elementów, wygląda jakby była robiona pod wymiar. Kogo się nie zapytam, każdy to potwierdza. Cenowo wyszło mnie to o wiele korzystniej i szybciej. Czekałam na całość bodaj 7 dni. Żaden fachowiec w takim tern=minie nie zrobi mebli do kuchni.
Post autor: aśka »
a czy wiecie może czy montaż spowalniaczy do szafek jest trudny?
Chodzi mi o to czy jako kobieta poradzę sobie z zamontowaniem tego typu spokojna Czy na podstawie instrukcji czy może lepiej zlecić takie zadanie jakiś złotej rączce? A więc?
Dajcie znać czy montowaliście takie cuda sami
Chodzi mi o to czy jako kobieta poradzę sobie z zamontowaniem tego typu spokojna Czy na podstawie instrukcji czy może lepiej zlecić takie zadanie jakiś złotej rączce? A więc?
Dajcie znać czy montowaliście takie cuda sami
Post autor: Mariał3114 »
Marzyłam od dawna o blatach oraz podłodze z kamienia w kuchni co nie było łatwym wyborem. Długo wybieraliśmy idealne materiały, aż trafiliśmy na specjalistów w LAGRAN http://lagran.pl/ - szczerze polecam. Szybko wykonane zamówienie, bardzo trwałe i profesjonalnie zamontowane.
Post autor: Śmerfetka29 »
Meble kuchenne to jedne z ważniejszych elementów wyposażenia każdej kuchni.Czy jednak koniecznie musimy mieć meble na wymiar - to bardzo kosztowna inwestycja.Lepiej za zaoszczędzone pieniądze kupić lepsze sprzęty czy elementy wyposażenia kuchni. Zawsze chciałam kupić sobie zlewozmywak granitowy - https://brenor.pl/pl/kategorie/625-1173 ... r-piaskowy .Ten kupiłam w firmie polskiego producenta zlewozmywaków granitowych - firmie Brenor.
Post autor: węgorz_marek »
Hej. W przypadku AGD, które będą niezbędne warto rozejrzeć się na tej stronie http://maps.google.com.jm/url?q=http://agdchrosciel.pl/. Znajdziesz tam wszystko co będzie ci potrzebne do kuchni.Śmerfetka29 pisze: ↑19 paź 2021, 12:43 Meble kuchenne to jedne z ważniejszych elementów wyposażenia każdej kuchni.Czy jednak koniecznie musimy mieć meble na wymiar - to bardzo kosztowna inwestycja.Lepiej za zaoszczędzone pieniądze kupić lepsze sprzęty czy elementy wyposażenia kuchni. Zawsze chciałam kupić sobie zlewozmywak granitowy - brenor .Ten kupiłam w firmie polskiego producenta zlewozmywaków granitowych - firmie Brenor.
Post autor: Ninuśka »
Śmerfetka29 myślę mimo wszystko, że jednak mebli na wymiar nie da się zastąpić innymi. I tak, to prawda że teraz trudno znaleźć dobrego sprawnego stolarza. Szczerze mówiąc mam wrażenie że z czasem meble na wymiar to będzie prawdziwe wyzwanie. Niemniej są niezastąpione. Na szczescie w Ikei już teraz też robią meble na wymiar z konkretnej kolekcji. Czas oczekiwania jest krótszy, a i z montażem można sobie poradzić dzięki Montierowi Mebli z Warszawy, który jest w stanie załatwić temat w kilka godzin plus podłaczyć sprzety kuchenne