Podgrzewanie wody w domu
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj.
- Waryn
Podgrzewanie wody w domu
W jaki sposób w waszych domach jest podgrzewana woda? Mnie zastanawia instalacja pompy ciepła, tym bardziej że w mojej okolicy działa polecana firma centrumrekuperacji.pl. Ktoś miał z nimi styczność? Jak wrażenia?
- Amadeusz-64
Re: Podgrzewanie wody w domu
Post autor: Amadeusz-64 »
Moim zdaniem możesz w pełni polegać na specach z Centrum Rekuperacji. Ja zlecałem im montaż pompy ciepła kilka lat temu i od tamtej pory wszystko działa idealnie i nie miałem dotąd żadnego problemu z awarią.
Post autor: koleś »
Są na to różne sposoby, ale też prawda, że kupując projekt domu, np.: coś takiego https://www.mgprojekt.com.pl/willa-rodzinna-2 , możemy sami zaadaptować sposób ogrzewania. Jednak mało rozsądne jest wybieranie elementów zasilanych przez prąd, jeśli nie planujemy fotowoltaiki.
Post autor: kaśka »
ja jeszcze mam wodę od dystrybutora https://aquasystem.pl/ Zastanawiam sie nad takim zakupem do naszego domu. Akurat idą świeta wiec była by to idealna okazja na zakupy tego typu. ogólnie picie wody jest mega zdrowe
wiec moim zdaniem warto kupic cos takiego

Post autor: aśka »
jak oszczędzać wodę przykłady z życia wzięte - co możecie wymienić? Czy takie podgrzewanie wody tradycyjne jest lepsze od innych metod jakie są dostępne na rynku?
Chętnie się dowiem w jaki sposób sprawić by mój dom był bardziej eko. Mowa nie tylko o oszczędzaniu wody ale też o innych metodach wykorzystania na przykład odnawialnych źródeł energii.
Chętnie się dowiem w jaki sposób sprawić by mój dom był bardziej eko. Mowa nie tylko o oszczędzaniu wody ale też o innych metodach wykorzystania na przykład odnawialnych źródeł energii.
Post autor: Gamoń »
W sumie tutaj tak naprawdę najwięcej zależy właśnie od tego na jakie de facto rozwiązanie my sami się zdecydujemy. Jak można zauważyć to bardzo wiele osób skupia się w ostatnim czasie na posiadaniu pompy ciepła. Sam myślałam, nad kupnem tych z firmy Kaisai ale jednak coś mi podpowiadało, że jednak lepiej postawić na inne rozwiązanie.